Bryn lök,vitlök i oljan. Häll i grama masala och bryn ytterligare 3-5 minuter. Häll i grönsaksbuljongen och tomat på burk och koka i ytterligare 1 timme. Salta och peppra efter smak. Smaksätt med mynta i slutet och servera.
Stek 800 gram skinkstek runt om i en stekpanna i smör, så att den får lite färg och häller över whisky som den slutligen får lite smak i stekpannan.
Därefter så lägger du den i en ugnsform som du sätter en termometer i steken. Lägg i kryddor och vitlök, lök så att det ger ensmak till såsen. Den ska stå på 75 grader när den är klar. Den är klar efter Ungefär 1,30 timme. Lägg steken under folie i 20 minuter.
Sila bort alla kryddor från såsen och häll i en stekpanna och och koka upp med soja och svarvinbärsgele i 5-10 minuter. Därefter häller du i grädden och kokar upp såsen så att den tjocknar.
Jag gjorde en yorkshirepudding som är gott till den här rätten.
225 grader
4 ägg
3 dl mjölk
4 dl mjöl
1 tsk salt
2 msk rapsolja
Vispa mjölk och ägg. Häll i mjölet och vispa tills det blir en slät smet. Låt vila i 15 minuter.
Häll i oljan i en ugnsform 20+30 och ställ in i ugnen 2 minuter så att oljan är varm. Häll i smeten i formen och in i ugnen i 15-20 minuter tills den har fått färg. Servera med svartvinbärsgele eller lingonsylt.