Pilgrimsmusslor med Glasnudlar
Kategori: Allmänt

Pilgrimsmusslor med glasnudlar/ 2 personer
4 pilgrimsmusslor färska eller frysta
1/2 chili
2 vitlöksklyftor
2 msk sesamolja
Glasnudlar
1 paket glasnudlar
2 cm riven färsk ingefära
6 små tomater
1 morot tunnt strimlad
1 rödlök
1 knippe koriander
6 rädisor
1 msk honung
1 msk honung
Hacka vitlök och chili och häll i sesamolja i en skål och lägg i musslorna. Marinera musslorna i 1 timme i kylen.
Under tiden kokar du glasnudlarna i drygt 5 minuter och sila och ställ åt sidan.
Hacka rödlök i tunna strimlor och riv Ingefära och stek i sesamolja lite snabbt. Ställ åt sidan.
Hacka tomaterna och strimla rädisorna i tunna skivor och morot.
När nudlarna är kalla så blandar man allt i en skål.
Stek pilgrimsmusslorna med marinaden, så att musslorna fått lite färg.
Lägg upp sallad och musslorna på en tallrik.